Наближається завершення нелегкого, незламного 2022-2023 навчального року, протягом якого Ірпінський академічний ліцей “Мрія” поряд зі своєю основною функцією здійснив багато добрих справ: безперервна підтримка воїнів (продукти, малюнки, сувеніри), допомога деокупованим територіям Херсонщини, Миколаївщини, Харківщини, допомога у матеріальному забезпеченні батькам-воїнам, діти яких навчаються у ліцеї, допомога у придбанні тепловізора військовим медикам, участь в акції “Дрон Джура” для ЗСУ”, допомога у придбанні автомобіля для виконання бойових завдань підрозділом Сергія Забавського, виготовлення окопних свічок, плетіння маскувальних сіток та багато-багато іншого. Все це було можливим завдяки злагодженій співпраці учнів, їх батьків та колективу нашого ліцею. Кожен у цій великій справі має важливе значення. Тож на завершення навчального року в ліцеї “Мрія” відбувся День благодійності під загальним гаслом “Допоможемо – переможемо”.

Протягом дня у дві зміни проходив благодійний ярмарок. Оскільки подібні заходи проводяться не вперше, то учні, вчителі і батьки ретельно готувались до нього, продумуючи кожну деталь від оформлення столу до музичного супроводу своєї локації. Емоції дітей від участі у ярмарку неможливо передати! Це завжди весело, гамірно, яскраво, емоційно та дууууже смачно!

Продовженням благодійних заходів у Ірпінському академічному ліцеї “Мрія” став концерт за участі танцювального колективу “Galaxy-Dance” (керівник Наталья Олещенко-Гончар ) та вихованців вокальної студії “BRAVO” ( керівник Ірина Рижкова ). Метою заходу був збір коштів на допомогу батькам-воїнам, діти яких навчаються у нашому ліцеї.

Перший внесок у благодійну скриньку зробили гості, яких ми завжди раді бачити на наших заходах, заступник міського голови Юлия Устич та депутат Ірпінської міської ради Петро Король. На концерт також завітала засновниця БО “БФ “Україна – перезавантаження” Лариса Степанушко , з якою наш заклад співпрацює в рамках проєкту “ВиЖити”. Учні та вчителі ліцею виготовляють “подушечки-кісточки” для поранених воїнів у шпиталях, про що йшлось у дописах раніше. Під час концерту активом учнівського самоврядування було передано п.Ларисі наступну партію пошитих подушечок.

Захід пройшов на високому рівні, про що свідчать відгуки присутніх після концерту та яскраві емоції на обличчях дітей, які підспівували та підтанцьовували разом із учасниками. Та не лише гарний настрій на прийдешні вихідні подарували концерт та ярмарок. Завдяки проведенню заходів під назвою “Допоможемо – переможемо” вдалось зібрати близько 76 тис. гривень!!!

Адміністрація Ірпінського академічного ліцею “Мрія” висловлює щиру подяку учням, батькам, колективу, гостям за участь у благодійних заходах! Разом ми – велика сила! Наближаємо ПЕРЕМОГУ!

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!!! 💙💛💙💛💙💛

Рекомендовані новини