6 та 7 червня 2023 року на подвір’ї Ірпінського академічного ліцею “Мрія” пролунав останній дзвінок для учнів початкової школи та середніх-старших класів відповідно. Оскільки події останніх років не давали можливості щороку влаштовувати свято “Останнього дзвоника” для усіх учнів ліцею, цьогоріч було прийняте рішення запросити на свято усі 79 класів. Саме через це “Останній дзвінок” лунав для наших дітлахів двічі – 6 червня для учнів 1-4 класів, а 7 червня – для 5-11 класів. Особлива увага звичайно ж була приділена випускникам 4, 9 та 11 класів.

Якщо свято для початкових класів мало більш яскравий, сонячний та веселий настрій, то для учнів старших класів цей день мав лірично-прощальний відтінок. Урочистою ходою пройшли класні керівники та випускники. Цього року залишають стіни рідного ліцею учні 11-А класу (класний керівник Мацюк Людмила Рафаїлівна) та учні 11-Б класу (класний керівник Давидова Юлія Сергіївна). Хореографічну композицію “Діти Перемоги” виконали учні 6-х і 10-х класів, а випускники 11-А закружляли у щемливому прощальному вальсі. Слова мудрих настанов на майбутнє промовив директор ліцею Іван Пташник.

Після святкової лінійки на дітей чекали цікаві розважальні локації. Два дні поспіль в кінці святкових заходів відбувався розіграш призів. Намагався зіпсувати усім настрій вже такий звичний сигнал повітряної тривоги, але ми і в укриттях не нудьгували, а швиденько скоординувались та провели лотерею. На свято з подарунками завітав і депутат Ірпінської міської ради Петро Король. Переможці лотереї, окрім багатьох цінних призів, отримали пакунки із солодощами від кондитерської компанії “КОНТІ”.

Тож свято “Останнього дзвоника Незламного 2023 року” вже позаду, а попереду – щасливе майбутнє під мирним небом України!

Рекомендовані новини