У зв’язку з епідеміологічною ситуацією, призупиненням освітнього процесу у закладі освіти та з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом 2019-nCoV прийом документів до 1 класу 2020-2021 навчального року перенесено.

З метою організації обліку майбутніх першокласників та для оптимізації термінів обробки даної інформації, з 06.04.2020 р. адміністрація школи запроваджує дистанційну подачу документів в електронному вигляді.

Перелік документів, зразок заяви встановленого зразка, умови прийому та зарахування Ви можете знайти на сайті нашого закладу  https://school17.irpinosvita.gov.ua/ .

Скан-копії усіх необхідних документів можна відправити на електронну пошту school17_irpin@ukr.net або leysya@i.ua з поміткою «Документи в 1 клас».

Увага! Для підтвердження достовірності поданих документів на ел. пошту та для зарахування до 1 класу необхідно буде надати необхідні оригінали/копії документів у паперовому вигляді у строки, які будуть визначені після закінчення карантину.

Дякуємо за розуміння!

Рекомендовані новини